čtvrtek 30. dubna 2020


Milí přátelé a příznivci Model klubu Hať, máme pro Vás skvělou zprávu!
V pátek 1. 5. 2020 od 20:30 se uskuteční první klubové Autokino, promítneme vzpomínky za posledních 20 let a poté něco dalšího. Hlavní cíl je alespoň na chvíli zapomenout na útrapy posledních měsíců a přijít na jiné myšlenky.  Věřím, že nebudete zklamáni a užijete si s námi tuto netradiční zábavu.
Na klubovém autokinu bude klasické ozvučení aparaturou, nicméně chceme vyzkoušet i přenos zvuku přes Wi-Fi, kdy si do svého mobilního přístroje nainstalujete zdarma aplikaci pro příjem signálu ze streamovacího serveru (na místě bude Wi-Fi konektivita – není potřeba mobilního internetu) a následně si budete moci připojit sluchátka a vychutnat kvalitní zvuk. (Případně mobilní zařízení připojit sluchátkovým kabelem k autorádiu, pokud je jím Váš vůz vybaven)


!!! Nicméně bude nutné dodržet pravidla, která ustanovuje zákon !!!
 A to zejména ta hlavní:
1) Všichni účastníci zůstanou, pokud možno ve svém automobilu.
2) Pokud budete zastavovat vedle jiného automobilu, zastavte tak, aby byl mezi Vámi rozumný parkovací rozestup 1,5 - 2 m. Druhá řada se bude řadit cca 1 m za první řadou „cik - cak“, aby všichni viděli na plátno.
3) Pokud přijedete cabrioletem nebo jiným dopravní prostředkem, který neposkytuje bariéru vůči okolí, prosíme, použijte roušku, šátek nebo jiný prostředek k zakrytí úst a nosu.
4) Přistupujte zodpovědně k akci tak, že je to první vlaštovka a byli bychom rádi, abychom mohli co nejdříve začít normálně fungovat a uspořádat pro Vás další zábavu.

(Pro připojení doporučujeme zařízení s OS Android – aplikace je zdarma a bez vyrušování reklamou)

Aplikace pro přenos zvuku: Mumble client
https://www.mumble.info/downloads/
iOS https://apps.apple.com/dk/app/mumblefy/id858752232
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.morlunk.mumbleclient.free

Mumble pro Android
Mumble pro iOS