čtvrtek 19. prosince 2019

Shrnutí roku 2019: Model klub Hať pořádal letecké soutěže, zábavné akce, drakiádu i modelářský kroužek


Vážení přátelé, rok se pomalu chýlí ke konci a nastává čas bilancování. Nebudeme vás ve vánočním čase zdržovat sumarizací a naplněnými cíli. O všech našich aktivitách jste se mohli dočíst na našich stránkách www.modelklubhat.blogspot.com.

Ve stručnosti si dovolíme připomenout, že jsme pořádali závody terénních strojů Bugatti Step, oblíbené závody motocyklů Retro Chrchel a spanilou vyjížďku na bicyklech Retro Cyklo, která byla zakončena na koupališti v Darkovicích.

Na klubové, letecké, scéně jsme pořádali osm modelářských soutěží v přesnosti přistání. Vrcholem celé sezóny pro nás byla letecká soutěž o Navigační pohár Petra Tučka, kterou jsme na haťském letišti, díky Martinovi Mikolajkovi, hostili již podruhé. Tradičně 19 rokem pod vedením předsedy Model klubu Hať Günthera Gajdy na Základní škole v Hati probíhá modelářský kroužek. Na začátku podzimu se konala Drakiáda Model klubu Hať, které se zúčastnilo více než 140 dětí.

Za podporu Model klubu Hať při organizování retro akcí, drakiády a modelářského kroužku děkujeme všem 68 členům Model klubu Hať, obci Hať a Základní škole v Hati - obzvlášť paní ředitelce Ritě Sobkové. Dále děkujeme Martinu Kusynovi a Kamilovi Bančíkovi za fotografie z akcí. V neposlední řadě děkujeme všem příznivcům Model klubu Hať za podporu a bohatou návštěvnost našich akcí.

Závěrem vám, vážení přátelé, přejeme klidné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do  roku 2020!