čtvrtek 21. května 2015

Pozvánka na recesistický závod Retro Cyklo




Loňské zábavné soutěže Retro Zetor a Retro Chrchel zaznamenaly nebývalý úspěch. Jelikož ne každý má doma starého pionýra nebo rovnou Zetora, rozhodli jsme se připravit soutěž pro širokou veřejnost a všechny příznivce Model klubu Hať.

V sobotu 30. 5. 2015 se na letišti Model klubu Hať uskuteční 0. ročník otevřeného závodu bicyklů vyrobených do roku 1990 s názvem RETRO CYKLO.

Staré kolo po rodičích nebo prarodičích má doma téměř každý, proto oprašte vaše staré kousky (Ukrajiny, Araby, Liberty, Esky a jiné) přifoukněte duše, namažte řetězy a přijďte se zúčastnit recesistického závodu.

Jedinou podmínkou je mít opravdu starý bicykl, který byl vyroben do roku 1990. Moderní horská, trekkingová nebo silniční kola se závodu nemohou účastnit. 

Zápis účastníků proběhne od 10:30. Závod odstartuje v 11:00.

Do závodu se můžete registrovat zde.

Ke svému kolu nezapomeňte také na patřičně stylový oděv :)

K občerstvení budou připraveny grilované klobásy, steaky a točené pivo z rodinných minipivovarů. 



INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY: 

V případě příjezdu na akci automobilem, prosíme, abyste svůj vůz zaparkovali na začátku letiště, v jeho dolní části. Toto opatření má bezpečnostní charakter. V prostoru startu a cíle se bude pohybovat mnoho diváků a dětí, parkování a jízda automobilů v blízkosti startu a cíle by bylo rizikem, jak pro diváky, tak pro vaše automobily.
 
 Aktuální informace sledujte na Facebooku akce Retro Cyklo



RETRO CYKLO



KDY: 30. 5. 2015

KDE: Letiště Model klubu Hať


Prezence závodníků: od 10:30

Start závodů v 11:00