pondělí 21. května 2018

"Výsledky" Bugatti Step 19.5.2018

     Dne 19.5.2018 proběhla naše nová soutěž Bugatti Step. Přinášíme výsledky v odkazu níže. Fotografie budou přidány později. Děkujeme všem divákům, kteří se dostavili na naši novinku a doufáme, že jste si to užili stejně jako my. Stejně tak děkujeme za hojnou účast závodníků, kteří šli do závodu aniž by pořádně věděli, co je čeká.
Bugatti Step je závod s průjezdem terénní tratě, nejlépe doma postaveným strojem, malotraktorem, nebo motocyklem. Smyslem závodu bylo projetí dvou okruhů tratě za stejný čas, kde se kola odečítala od sebe. S traktory se jezdilo po směru hodinových ručiček. Stroje v kategorii Buggy jezdili jedno kolo po směru a druhé proti směru hodinových ručiček. Motocykly měly 4. kola, kde 2 kola se jely po směru hodinových ručiček a sčítala se a 2 kola se jely proti směru hodinových ručiček a odečítala se. Událost se konala v areálu bývalé skládky v obci Hať (ulice Pod Olšinou). Po levé straně po příjezdu do obce Hať cestou směrem z Darkovic. 


Tabulka s výsledky ZDE



     U motocyklů měli dva závodníci stejné rozdíly časů a proto jeli rozstřel o 4.místo. Ten zvítězil Jiří Plaček. Jeho soupeř Kamil Franc měl při rozstřelu malý technický problém, kdy se mu motocykl na trati zastavil.
     Děkuje skvělému Martinu Kusynovi za vyfocení naší akce. Kompletní fotoalbum v odkazu níže.



Vítězové v kategorii Buggy
Vítězové v kategorii Traktor
Vítězové v kategorii Moto